05 ian. 2017

Petreceri zile de nastere copii Bucuresti, organizare petreceri zile de nastere copii, loc de joaca pentru petrecerii copii.

Vă așteptăm cu drag la Kyp într-un mediu distractiv pentru copii și confortabil pentru părinți. Oferim siguranță celor mici pentru distracție maximă dar si relaxare, confort si ambianță placută părinților, bunicilor și tuturor celor care doresc să-i însoțească pe cei mici.

Organizam petreceri pentru toate evenimentele din viata copiilor: zi de nastere, onomastica, serbare scolara sau orice alt tip de moment important care merita sarbatorit. Oraganizare petreceri zile nastere copii in Bucuresti.

Petreceri zile de nastere copii in Sectorul 2, la cel mai bun pret.

Locul de joaca Kyp ofera pentru copii de toate varstele tobogane, labirinturi, trampoline, jocuri mecanice şi sportive, atelier de creaţie, petreceri organizate, aniversări, serbări şi reprezentaţii artistice, karaoke live, discotecă, lumini, lasere, maşină de fum, baloane de săpun, mascote si multe alte cadouri şi surprize pentru copilul tău!
Parintii se pot bucura de clipe de relaxare savurand o cafea sau o gustare in spatiul special amenajat pentru ei, cu acces wi-fi gratuit.

La Kyp intalnesti toate aceste lucruri si putin peste! Peekaboo este un mic paradis atat pentru copii cat si pentru parinti! Aici fiecare isi poate gasi locul in una din zonele specifice varstei.

Petreceri zile de nastere copii >> Detalii si oferte de pret la telefon sau prin email.