Organizare petreceri copii in Bucuresti! Specialistii in Super petreceri copii, aduc distractie la aniversare: animatie, spectacole, decor & baloane. Loc de joaca si petreceri pentru copii in Bucuresti.

blog_img3

Dragi parinti, incepand cu luna ianuarie 2018 site-ul kyp.ro a fost cumparat de firma Kids Feeria, societate ce detine Clubul Copiilor Bucuresti. Va asteptam in Soseaua Pantelimon nr.300 pentru a ne distra fantastic. Pentru acei dintre dumneavoastra care cunoasteti fostul loc de joaca kyp o sa va surprindem cu multitudinea de servicii si atractii pe care le avem.

Kids Feeria desfasoara activitati in divertisment inca de acum 6 ani, timp in care a dezvoltat divizii separate precum: animatie, ursitoare, loc de joaca, sonorizare evenimente, magazn online hainute pentru copii.

www.muzicadj.ro    Divizia de sonorizare si organizare evenimente private precum nunti si botezuri, corporate, aniversari etc

www. clubulcopiilorbucuresti.ro   Loc de joaca sector 2

www.ursitoarebotezbucuresti.ro   Divizia de ursitoare Bucuresti

www.kyp-events.ro   Salon evenimente Bucuresti

www.haineprematuri.ro   Magazin online haine copilasi

www.animatiecopii.ro   Divizia de animatie

 

Enumeram o parte din atractiile locului de joaca Clubul Copiilor

Modular (playground) cu 5 zone de distractii: trambulina, tobogan, saci de catarat, piscina cu bile, perete catarat

Simulator auto cu cel mai nou joc de playstation 4 Grand Turismo Sport. Un adevarat simulator auto ce o sa va faca sa va simtiti pilot pe o adevarat pista de curse.

Playstation4, Xbox One, PS3-laser Tag

Scena de karaoke profesionala

Arcade games

Kiddy Ride- masinute cu fise precum cele din Mall-uri, fise nelimitate si gratuite

Mese de air hockey si foosball

ETC

Clubul Copiilor Bucuresti este un loc de joaca minunat, un loc in care veti gasi adevarate minuni pentru copilasii dumneavoastra. Calitatea serviciilor oferite de catre Clubul Copiilor Bucuresti este desavarsita. Intreg locul este plin de atracti pentru copilasi si va ofera un grad maxim de confort.

O sa va simtiti minunat.

 

 

 

Clubul Copiilor Bucuresti

 

Localizat in intersectia Sos Pantelimon cu Soseaua Morarilor, Clubul Copiilor Bucuresti va pune la dispozitie un spatiu de 160 mp destinati petrecerilor pentru copii. Inovatori si cu o vasta experienta in organizarea de petreceri pentru copii sau adolescenti, Clubul Copiilor Bucuresti vine in intampinarea clientilor sai cu tarife exceptionale in raport calitate pret.

Normele stricte de igiena sunt respectate cu strictete astfel incat copilasii dumneavoastra sa fie in siguranta.

 

Ce va ofera Clubul Copiilor Bucuresti?

 

Zona copiilor include 3 zone pentru categorii de varsta intre 1 si 10 ani.   O zona dePlayground (modular) ce va ofera peste 5 atractii printre care trambulina, perete catarat, piscina bile, tobogan. Scena de karaoke cu sistem de sonorizare profesional este completata de o scena de lumini impresionanta. Casuta din poveste este o alta atractie irezistibila pentru copilasi, se pot juca pe sub casuta prin tunelele secrete sau pot urca la etaj unde se vor simti cu adevarat eroi de poveste. Kiddy Ride, acele minunate masinute cu fise pe care le intalnim in mall vor atrage cu siguranta privirile copilasilor ce vor dori o plimbare in masinuta de curse sau o adevarata aventura pe Dino, micutul nostru dinozaur. Pentru o petrecere reusita va sta la dispozitie o piscina imensa, de aproximativ 4 ml, plina cu bile multicolore. Playstation 4 sau Xbox One vor distra copii cu cele mai noi si antrenante jocuri. Simulatorul auto o sa ne transforme in adevarati piloti de formula 1. Daca dorim si mai multa distractie ne putem distra jucand AirHockey sau Foosball. Acestea sunt doar o parte din atractiile pe care le ofera cei de la Clubul Copiilor Bucuresti. Ii lasam pe copilasi sa le descopere pe toate.

 

Nu am omis nici parintii. Acestia au la dispozitie o minunata zona de Lounge. Totalizand peste 40mp parintii se pot bucura cu adevarat de petrecera copiilor. Nu sunt separati de copii, acestia avand contact vizual permanent cu copii si pot oricand sa interactioneze cu copii. Finisajele de exceptie, din lemn masiv, masa de biliard, photobooth, toate sunt puse la dispozitia parintilor gratuit. Incepand de acum, la Clubul Copiilor Bucuresti petrecerea este si pentru parinti. Garantat

 

blog_img5

De asemenea, curatenia si igiena sunt foarte importante pentru noi. Incercam atat cat ne permit conditiile de viata din Bucuresti sa mentinem locul de joaca cat se poate de curat.

Daca impartasiti viziunea noastra despre petrecerile pentru copii  si doriti un spatiu de petrecere cat mai curat atunci va asteptam sa descoperiti in sectiunea petreceri, propunerile noastre.

DESPRE KYP

22

Dragi parinti, incepand cu luna ianuarie 2018 site-ul kyp.ro a fost cumparat de firma Kids Feeria, societate ce detine Clubul Copiilor Bucuresti. Va asteptam in Soseaua Pantelimon nr.300 pentru a ne distra fantastic. Pentru acei dintre dumneavoastra care cunoasteti fostul loc de joaca kyp o sa va surprindem cu multitudinea de servicii si atractii pe care le avem.

KYP PE FACEBOOK

INFO CONTACT

3312

Telefoane contact:
0773.358.336
0762.495.033

Email: contact@animatiecopii.ro

AdresaSos. Pantelimon nr 300

Reper
Cladirea din intersectia cu Sos Morarilor din caramida aparenta cu banci la parter