1. La intrarea in incinta locului de joaca, incaltamintea, hainele de exterior, bijuteriile si alte obiecte care pot provoca leziuni vor fi lasate in grija personalului administrativ. Accesul in spatiul destinat jocului se va face doar cu sosete.
 2. Prezentul spatiu de distractie este destinat copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 10 ani.
 3. Copiii sub 3 ani au voie in spatiul de joaca doar cu un insotitor adult, interzis lasarea in grija altor copii mai mari (sub 18 ani).
 4. Sunt interzise cataratul pe plasa de protectie sau pe marginea gonflabilelor, urcarea pe tobogane in sens invers si aruncarea jucariilor dintr-o zona in alta.
 5. Este interzisa coborarea pe tobogan cu capul inainte..
 6. Pentru a mentine igiena, toti utilizatorii isi vor spala si dezinfecta mainile inainte de joaca, precum si dupa folosirea WC-ului.
 7. Pentru ca toti copiii sa aiba parte de momente de relaxare si buna dispozitie nimeni nu are voie sa vorbeasca vulgar sau sa se comporte necivilizat.
 8. Nu este permis accesul cu obiecte dure, ascutite in incinta.
 9. Nu este permis accesul cu mancare, guma de mestecat sau bauturi in zona de joaca.
 10. Nu aveti voie sa veniti cu produse similare celor aflate in gestiunea barului sau a receptiei si nici sa le consumati in parcul de joaca (sucuri, bomboane ,snacksuri, alune etc)
 11. Este interzis accesul persoanelor cu semne evidente de imbolnavire (alergii, tuse puternica, astenie fizica) sau cu igiena deficitara;
 12. Copii care sufera de claustrofofie sau anxietate nu au voie in spatiul de joaca decat insotiti.
 13. Va rugam sa anuntati personalul de la receptie in scris daca sunt anumite probleme cu copilul d-voastra (exista pericolul ca un parinte sa nu aibe dreptul de a lua copilul, parintii fiind in divort, sau copilul prezinta tulburari de comportament, este epileptic sau dependent de insulina si are nevoie de ingrijiri speciale etc). In caz contrar nu ne asumam raspunderea in fata d-voastra.
 14. La intrarea in spatiul de joaca va rugam obligatoriu sa va acoperiti incaltamintea cu protectiile puse la dispozitie de catre personalul administrativ pentru a mentine un spatiu curat si sigur pentru copii dumneavoastra.
 15. Atentie!!!!Dumneavoastra sunteti direct raspunzator de toti copii pe care ii invitati la petrecere. In cazul in care se produc daune materiale (jucarii stricate,plase rupte,etc),se va achita contravaloarea obiectelor deteriorate.
 16. Copii trebuie sa respecte regulamentul citit de ei sau in prealabil de parinti si atentionarile facute la Receptie.

In cazul nerespectarii prezentului regulament, ne vedem obligati sa va evacuam si sa va interzicem accesul in incinta locului de joaca.

DESPRE KYP

22

Clubul Copiilor Bucuresti este un loc de joaca minunat, un loc in care veti gasi adevarate minuni pentru copilasii dumneavoastra. Calitatea serviciilor oferite de catre Clubul Copiilor Bucuresti este desavarsita. Intreg locul este plin de atracti pentru copilasi si va ofera un grad maxim de confort.

O sa va simtiti minunat.

 

KYP PE FACEBOOK

INFO CONTACT

3312

Telefoane contact:
0773.358.336
0762.495.033

Email: contact@animatiecopii.ro

AdresaSos. Pantelimon nr 300. Intersectie Sos Morarilor cu Sos Pantelimon