05 ian. 2017

Mascote Disney la petreceri pentru copii Bucuresti. Petreceri pentru copii cu mascote disney, printese, super-eroi, personaje din lumea basmelor.

Fie ca vi le doriti pentru intampinarea invitatilor, fie ca vi le doriti pentru petreceri de copii, mascotele aduc culoare petrecerii tale. Mascotele sunt recomandate la botezuri, nunti si petreceri de copii. Acestea danseaza in mare parte, stau la poze si modeleaza baloane (pentru optiunea de face painting, acestea trebuie sa isi dea capul jos deoarece vizibilitatea este redusa).

Mascote Disney petreceri copii la cel mai bun pret.

De la personajele clasice ca Alba ca Zapada, Cenusareasa, Frumoasa Adormita la clovni, pirati si cele mai noi tendinte in materie de personaje precum Elsa si Anna din Frozen, Violetta, Sofia intai, My little Pony, Monster High, Miraculos: Buburuza si Motan Noir etc.

Mascote Disney petreceri copii in Bucuresti si judetul Ilfov.

Pentru petreceri cu mascote disney va oferim:
Animatori pentru copii, printese, super-eroi, pictura pe fata, modelaj de baloane, inchiriere animatori pentru copii, clowni, animatori copii, masina de bule, fotograf petreceri copii, dj petreceri copii, mc karaoke petreceri copii, karaoke, inchiriere personaje, inchiriere printese care canta, inchiriere violetta, petreceri copii, personaje.