08 dec. 2016

Animatori copii, Animatori Petreceri copii Bucuresti, petreceri copii, Magician Petreceri Bucuresti, Magicianul, animator pretrecere copii, petreceri adolescenti, petreceri adulti si familii Bucuresti.

Un magician (iluzionist) la petreceri poate sa aprinda imaginatia copiilor si sa ii ajute sa realizeze propriile trucuri. Cei mici sunt cei mai atrasi de magie. Fiecare isi doreste sa faca cel putin un truc de iluzionism prin care sa apara sau sa dispara un obiect sau o persoana. Cei mici pot inventa in orice moment o magie.

Acestia vor fi atat de fascinati de magicianul Valentino incat vor tine minte toate trucurile, vor vrea sa le faca si ei si isi vor reaminti cu placere de acea petrecere la care au participat impreuna cu magicianul.

Kyp aduce la petrecerea copiilor un spectacol de iluzionism ce contine: interactivitate, comedie si bucurie, mister si fantezie. Un spectacol de magie cu un magician pentru copii este comic si interactiv cu participarea directa a copiilor si pentru petreceri adolescenti,  pretreceri familie si adulti.