11 apr. 2017

Poza informativa

Kyp loc de distractii pentru copii este zona pentru copii cu varste cuprinse intre 7 luni si trei ani. Aici, cei mici se pot bucura de o piscina cu bile, de tobogan, dar si de jucarii specifice varstei lor

Creat special pentru copii, acestia își pot dezvolta abilitățile, talentele și cunoștințele exact așa cum le place lor – prin joacă și experiențe noi.

Special pentru copii, am creat programe magice si personaje minunate,astfel incat ei sa fie fericiti cu ocazia acestor prime aniversari. Animatorii nostri sunt actori si detin experienta necesara, astfel incat noi suntem pregatiti sa ne adaptam oricarei situatii si nevoi. Ei sunt antrenati pentru a-si imbunatati performantele si sunt, deasemenea, consiliati in psihologia copilului.

Loc de distractii pentru copii Bucuresti

Dă-ne nouă toate grijile tale, iar noi iți dăm la schimb mult timp liber. Totul într-un loc inedit și ideal pentru petreceri pentru copii! Vă garantăm cele mai tari petreceri pentru copii din București!

Echipamentele de joacă au standarde si norme conform standardelor europene. Mediu prietenos, distractiv și colorat plus un factor de distracție. Materialele de joaca sunt de înaltă calitate cu sisteme de ancorare, piese de metal galvanizat si vopsit, cu protectie la impact. Nivel ridicat de securitate la terenul de joacă exterior. Instalare profesională.

Pentru detalii suplimentare, zile de nastere si rezervari va rugam sa ne contactati.