05 ian. 2017

Animatori petreceri copii mickey mouse Bucuresti, animatori mickey mouse la cel mai bun pret.

Ofera-i copilului tau o petrecere de vis impreuna cu animatorii nostri costumati in Mickey Mouse. Micutul tau isi poate intalni personajul de poveste preferat: un super-erou, o printesa sau un personaj din desene animate. Zambetul copilului tau este cel mai important.

Cel mai cunoscut cuplu de personaje Disney cu multi fani in randul celor mici datorita desenului Clubul lui Mickey Mouse. Acesti animatori petreceri copii sunt potriviti pentru petreceri copii cu varsta cuprinsa intre 1 si 6 ani. Sunt haiosi , simpatici si prietenosi. De asemenea, ei au o mica coregrafie impreuna cu micutii.

Alte personaje petreceri copii

Clowni. Personaje petreceri copii multicolore ce debordeaza de energie. Nazdravani si curiosi, nu stau locului o clipa. Tumbele si jocurile cu mingea sau coarda sunt preferatele lor.

Pirati. Copilul tau se va imbarca alaturi de pirati la bordul vasului „Fantasy” unde vor face cea mai tare petrecere copii cu tema piratereasca.

Cenusareasa. Aparitii mereu impresioanante la petreceri copii ce ii fac pe micuti sa ramana muti de uimire. Aceste cupluri au devenit modele pentru copii de pretutindeni.

Scooby Doo. Cine nu a auzit de Scooby Doo si gasca lui nastrusnica pusa mereu pe cautat fantome si descoperit mistere? Cei mici vor fi entuziasmati sa-l cunoasca la petrecere pe cel mai iubit catel din lume si sa se joace cu el.