Loc de joaca copii, organizare petreceri pentru copii in tot sectorul 5: Cotroceni,13 Septembrie, Dealul Spirii, Ferentari, Rahova, Salaj, Panduri, Gorge Cosbuc, Pieptanari. KYP este organizator de petreceri copii, pentru evenimente de neuitat.

Locul de joaca KYP organizeaza petreceri copii din 2009, anul in care noi ca familie, ne-am hotarat sa renuntam la carierele de peste 10 ani de organizatori de evenimente si concerte pentru companii si sa dedicam copiilor, energia si cunostintele din domeniu.

Nu va ascundem ca avem o mica nostalgie a celor petreceri in care distractia insemna leapsa, v-ati ascunselea, dansul si diferite joculete inventate sau pregatite de parinti. E clar ca petrecerile copiilor din ziua de azi inseamna cu totul si cu totul altceva, dar pentru noi este important acel sentiment pe care l-am trait si anume ca ne simteam ca acasa.

De asemenea, curatenia si igiena sunt foarte importante pentru noi. Incercam atat cat ne permit conditiile de viata din Bucuresti sa mentinem locul de joaca cat se poate de curat.

Daca impartasiti viziunea noastra despre petrecerile pentru copii  si doriti un spatiu de petrecere cat mai curat atunci va asteptam sa descoperiti in sectiunea petreceri, propunerile noastre.

Detalii suplimentare Petreceri Copii Sector 5, la telefon sau prin email.

DESPRE KYP

22

Locul de joaca KYP organizeaza petreceri din 2009, anul in care noi ca familie, ne-am hotarat sa renuntam la carierele de peste 10 ani de organizatori de evenimente si concerte pentru companii si sa dedicam copiilor, energia si cunostintele din domeniu.

PACHETE PETRECERI COPII

234

  • Pachet petrecere MINI KIDS
  • Pachet petrecere JUNIOR KIDS
  • Pachet petrecere MAXI KIDS

PACHETE OPTIONALE

234

  • Divertisment
  • Decoratiuni
  • Diverse

KYP PE FACEBOOK

INFO CONTACT

3312

Telefoane contact:
031.105.4303
0744.656.615
0744.305.373

Email: kyp.locdejoaca@yahoo.com

AdresaSos. Iancului 53, bloc 102, parter