Petreceri Copii Sector 3, organizate de Echipa KYP, locuri de joaca pentru cei mici si pachete avantajoase pentru parinti. Kyp este organizator de petrecerii copii Sector 3, pentru evenimente de neuitat la preturi accesibile pentru orice buget. Petreceri Copii Bucuresti, Sector 3, la cel mai bun pret!

Organizam petreceri pentru toate evenimentele din viata copiilor: zi de nastere, onomastica, serbare scolara sau orice alt tip de moment important care merita sarbatorit.

Noi si animatorii nostri profesionisti va garantam o petrecere minunata în care veti retrai alaturi de cei mici, momentele copilariei.

Ne adresam cu petreceri Copii Sector 3, pentru toate zonele: Balta Alba, Centrul Civic, Dristor, Dudesti, Lipscani, Muncii, Salajan, Titan, Unirii, Vitan.

Tematica petrecerilor noastre este diversa si puteti alege dintr-o gama larga de optiuni: petreceri tematice pentru orice varsta, magician, street dance, Sumo, jocuri, karaoke diverse show-uri si multe muulte altele. Avem chiar si petreceri tematice cu diferite teme: Frozen, Hollywood Stars, Lego, Glow, sau petreceri surpriza.

Pentru detalii suplimentere si rezervari Petreceri Copii Sector 3, nu ezitati sa ne contactati.

DESPRE KYP

22

Locul de joaca KYP organizeaza petreceri din 2009, anul in care noi ca familie, ne-am hotarat sa renuntam la carierele de peste 10 ani de organizatori de evenimente si concerte pentru companii si sa dedicam copiilor, energia si cunostintele din domeniu.

PACHETE PETRECERI COPII

234

  • Pachet petrecere MINI KIDS
  • Pachet petrecere JUNIOR KIDS
  • Pachet petrecere MAXI KIDS

PACHETE OPTIONALE

234

  • Divertisment
  • Decoratiuni
  • Diverse

KYP PE FACEBOOK

INFO CONTACT

3312

Telefoane contact:
031.105.4303
0744.656.615
0744.305.373

Email: kyp.locdejoaca@yahoo.com

AdresaSos. Iancului 53, bloc 102, parter