Echipa Kyp organizeaza petreceri copii Sector 2, loc de joaca pentru copii, petreceri de neuitat pentru cei mici. Organizam petreceri copii cu pachete foarte bune pentru cei mici si parinti in Sectorul 2.

La noi este mult mai simplu, nu impunem meniuri si numarul copiilor nu conteaza. Chiar daca sunt 5, 6 sau 20 de copii, important petru noi este sa le oferim acestora o petrecere de vis, multa distractie, animatori care sa se ocupe de copiii Dvs.

Petereceri copii Sector 2, loc de joaca: Colentina, Iancului, Moslor, Obor, Pantelimon, Stefan cel Mare, Tei, Vatra Luminoasa,Pipera, Mihai Bravu, Electronicii, Floreasca, Baicului, Andronache, Ion Creanga.

Consultantii in Super petreceri te ajuta sa faci alegerea potrivita din lista de locuri de petrecere pentru copii Sector 2, in Bucuresti sau Ilfov si te sfatuiesc in privinta distractiei celor mici.

Locul de joaca Kyp Sector 2 ofera pentru copii de toate varstele tobogane, labirinturi, trampoline, jocuri mecanice şi sportive, atelier de creaţie, petreceri organizate, aniversări, serbări şi reprezentaţii artistice, karaoke live, discotecă, lumini, lasere, maşină de fum, baloane de săpun, mascote si multe alte cadouri şi surprize pentru copilul tău!

Punem la dispozitia parintilor pachete avantajoase penru petrecerea copiilor. Organizam totul profesional si in conformitate cu normele de siguranta.

Pentru detalii suplimentare Petreceri Copii Sector 2, nu ezitati sa ne contactati.

DESPRE KYP

22

Locul de joaca KYP organizeaza petreceri din 2009, anul in care noi ca familie, ne-am hotarat sa renuntam la carierele de peste 10 ani de organizatori de evenimente si concerte pentru companii si sa dedicam copiilor, energia si cunostintele din domeniu.

PACHETE PETRECERI COPII

234

  • Pachet petrecere MINI KIDS
  • Pachet petrecere JUNIOR KIDS
  • Pachet petrecere MAXI KIDS

PACHETE OPTIONALE

234

  • Divertisment
  • Decoratiuni
  • Diverse

KYP PE FACEBOOK

INFO CONTACT

3312

Telefoane contact:
031.105.4303
0744.656.615
0744.305.373

Email: kyp.locdejoaca@yahoo.com

AdresaSos. Iancului 53, bloc 102, parter