Petreceri Copii Sector 1, organizare petreceri pentru copii in sectorul 1, loc de joaca copii. Kyp va ofera pachete avantajoase pentru petrecerii de copii si loc de joaca copii in Sector 1, Bucuresti, Ilfov.

Organizam petrecerii copii in tot Sectorul 1: Aviatorilor, Aviatiei, Baneasa, Bucurestii Noi, Damaroaia, Domenii, Dorobanti, Gara de Nord, Grivita, Victoriei, Floreasca, Pajura, Pipera, Primaverii, P-ta Romana.

La petrecerile organizate la locul de joaca Sector 1, copiii si parintii (in masura in care doresc) comunica, interactioneaza si mai ales se distreaza avand la dispozitie un intreg arsenal de jocuri si jucarii.

Acces la toate dotarile spatiului de joaca pentru 3 ore. Baloane multicolore pentru toti invitatii. Artificii si masina de baloane de sapun la momentul tortului. Sistem de sonorizare.

Oferta noastra pentru organizarea unei petreceri copii Sector 1 este una foarte flexibila – nu conteaza daca sunt 10 sau 25 de copii. Consultati sectiunea PACHETE pentru a alege ce tip de petrecere doriti pentru copii.

Va invitam in locatia noastra din Bucuresti, alaturi de copii, intr-o lume de vis, unde distractia nu are limite. Va asiguram ca vom organiza pentru copiii dvs. o petrecere de neuitat!

KYP organizarea petreceri pentru copii Sector 1 si asigura loc de joaca pentru cei mici.

DESPRE KYP

22

Clubul Copiilor Bucuresti este un loc de joaca minunat, un loc in care veti gasi adevarate minuni pentru copilasii dumneavoastra. Calitatea serviciilor oferite de catre Clubul Copiilor Bucuresti este desavarsita. Intreg locul este plin de atracti pentru copilasi si va ofera un grad maxim de confort.

O sa va simtiti minunat.

 

PACHETE PETRECERI COPII

234

  • Pachet petrecere MINI KIDS
  • Pachet petrecere JUNIOR KIDS
  • Pachet petrecere MAXI KIDS

PACHETE OPTIONALE

234

  • Divertisment
  • Decoratiuni
  • Diverse

KYP PE FACEBOOK

INFO CONTACT

3312

Telefoane contact:
031.105.4303
0744.656.615
0744.305.373

Email: kyp.locdejoaca@yahoo.com

AdresaSos. Iancului 53, bloc 102, parter