Petreceri Copii Sector 4, organizare petreceri copii si loc de joaca pentru cei mici. Kyp organizeaza petreceri copii Sector 4, la preturi accesibile, intr-un spatiu special amenajat pentru copii. Petreceri copii de neuitat!

KYP organizeaza petreceri pentru copii, cu programe de divertisment originale, animatori si accesorii ( baloane, picturi pe fata, teatru papusi, pinata) toate concepute pentru a crea o lume mirifica magica de basm si distractie. Imaginati-va privirea copilului d-voastra cand visele sale devin realitate intr-o lume magica.

Organizam petreceri copii pentru zonele: Berceni, Giurgiu, Oltenitei, Piata Unirii, Tineretului, Vacaresti,Marasesti,Cutitul de Argint,Progresu,Aparatorii Patriei,Brancoveanu,Viilor.

Petrecerile pentru copii sunt foarte reusite, atat datorita jocurilor gonflabile uriase, jocurilor electronice, spectacolelor de teatru de papusi care ii acapareaza pe cei mici, cat si clovnilor si animatorilor. Orele petrecute la o petrecere pentru copii, le dau tuturor invitatilor posibilitatea de a avea multe reprize de joaca si acces la scena unde au loc spectacole.

Pentru detalii Petreceri Copii Sector 4, nu ezitati sa ne contactati.

DESPRE KYP

22

Locul de joaca KYP organizeaza petreceri din 2009, anul in care noi ca familie, ne-am hotarat sa renuntam la carierele de peste 10 ani de organizatori de evenimente si concerte pentru companii si sa dedicam copiilor, energia si cunostintele din domeniu.

PACHETE PETRECERI COPII

234

  • Pachet petrecere MINI KIDS
  • Pachet petrecere JUNIOR KIDS
  • Pachet petrecere MAXI KIDS

PACHETE OPTIONALE

234

  • Divertisment
  • Decoratiuni
  • Diverse

KYP PE FACEBOOK

INFO CONTACT

3312

Telefoane contact:
031.105.4303
0744.656.615
0744.305.373

Email: kyp.locdejoaca@yahoo.com

AdresaSos. Iancului 53, bloc 102, parter