11 apr. 2017

Petreceri zile de nastere copii, cei mai fermecatori animatori disney vor amuza copii, iluzionisiti si magicieni pentru curiozitatea celor mici. Petreceri zile de nastere copii in Bucuresti, Sector 2.

Animatori Copii cu Experienta – Reteta unei Petreceri Reusite‎

Vă așteptăm cu drag la KYP într-un mediu distractiv pentru copii și confortabil pentru părinți. Oferim siguranță celor mici pentru distracție maximă dar si relaxare, confort si ambianță placută părinților, bunicilor și tuturor celor care doresc să-i însoțească pe cei mici.

În timp ce micuții năzdrăvani țopăie, se joacă si chicotesc de bucurie, însoțitorii acestora se pot relaxa într-un spațiu lumnat natural special amenajat pentru părinți, dotat cu aer conditionat, minibar, Tv, și internet wireless.

Pentru fiecare vârstă se va alege scenariul potrivit, iar animatorii cu experienţă în domeniu vor găsi cheiţa spre inima fiecărui copil.

Una din cele mai indragite activitati de la petrecerile pentru copii este face painting-ul, sau pictura pe fata cu culori speciale pentru piele. Cu un numar practic nelimitat de modele, face painting-ul este o activitate de care copiii nu se vor plictisi niciodata la petreceri, pentru ca se pot transforma de fiecare data in alt personaj, animalut sau desen animat, in functie de tema petrecerii sau de propria lor imaginatie si creativitate.

Reteta potrivita pentru copii dvs. Petreceri copii Sector 2 Bucuresti.

Detalii complete si rezervari la telefon.