11 apr. 2017

Poza informativa

Scopul nostru este acela de a dezvolta abilităţile, talentele şi preferinţele copiilor în modul cel mai accesibil lor, prin joacă şi programe educative variate.

Loc de joaca si petreceri pentru copii

Oferim pentru copii de toate varstele tobogane, jocuri mecanice şi sportive, atelier de creaţie, petreceri organizate, aniversări, serbări şi reprezentaţii artistice, karaoke live, discotecă, lumini, lasere, maşină de fum, baloane de săpun, mascote si multe alte cadouri şi surprize pentru copilul tău!

Petreceri copii. Hai la joaca!!! Clubul Copiilor Bucuresti, cel mai minunat loc de de joaca si de petreceri pentru copii din Bucuresti!

Petreceri pentru copii Sector 2

Din dorinta de a oferi parintilor o solutie adecvata pentru ocuparea timpului liber al copiilor, am lansat proiectul Kyp- Loc de joaca si de petreceri copii. Parinti la randul nostru, suntem hotarati sa punem la dispozitia micilor nostri vizitatori un spatiu de joaca plin de surprize distractive dar si educativ, o lume aparte, o lume fericita doar pentru copii.

Nu pierdem din vedere parintii pentru care stim ca siguranta copilului primeaza si totodata venim cu o oferta bazata pe principii de piata corecte.

Rezervari si oferte de pret la telefon sau prin email.