19 mart. 2017

Ziua de nastere este importanta atat pentru copii, cat si pentru adulti. Bucuria de a aniversa, de a oferi si de a primi cadouri trebuie stiuta de la varste mici.

V-ati hotarat sa dati o petrecere pentru copilul dvs.? Atunci avem cateva sugestii pentru o petrecere perfecta.

1. Cu tematica sau fara? O petrecere tematica va usureaza munca de organizare si deciziile care trebuie luate.
Exemple petreceri tematice: Pirati, dinozauri, printese, extraterestri, diverse personaje de desene animate – Sponge Bob, Spiderman, Dora, trenuletul Thomas, Cars, etc.

2. Cand va fi petrecerea si cat timp va dura?
Daca aveti doi copii care isi sarbatoresc ziua de nastere la mai putin de o luna distanta, puteti da o singura petrecere pentru amandoi sau poate prietenii copilului isi serbeaza ziua in aceeasi perioada si puteti discuta cu parintii sa faceti in acelasi timp.
Oricat v-ati dori sa sarbatoriti cum se cuvine ziua juniorului, va va fi mai usor sa limitati de la inceput petrecerea la 2-3 ore.

3. Unde ne vom distra?
Cea mai buna solutie este intr-un spatiu special amenajat pentru copii unde vi se ofera pachete pentru petrecerile acestora. Kyp ofera pachete complete pentru ziua de nastere a copilului si alte evenimente din viata micutilor.

4. Jocuri pentru cei mici
Chiar daca petrecerea nu va tine decat 2-3 ore, e bine sa aveti pregatita dinainte o lista cu activitati care ii vor incanta pe copii si vor face timpul sa treaca foarte repede.