Organizare petreceri copii in Bucuresti! Specialistii in Super petreceri copii, aduc distractie la aniversare: animatie, spectacole, decor & baloane. Loc de joaca si petreceri pentru copii in Bucuresti.

blog_img3

Locul de joaca KYP organizeaza petreceri din 2009, anul in care noi ca familie, ne-am hotarat sa renuntam la carierele de peste 10 ani de organizatori de evenimente si concerte pentru companii si sa dedicam copiilor, energia si cunostintele din domeniu.

Suntem parintii unei fetite (da, inca ii spunem fetita desi a implinit 8 ani) si probabil ca si multi dintre Dumneavoastra, crestem alaturi de ea si invatam cu si de la ea tainele copilariei moderne. Spunem moderne pentru ca facem parte din generatia de parinti care au copilarit inainte de 1989 (nu cu mult inainte – suntem inca tineri la minte si la suflet), cand petrecerile de copii (de care ne amintim si azi cu mult drag) se organizau acasa, cu sandwich-uri si prajituri facute de bunica si/sau mama aniversatei/aniversatului.

Nu va ascundem ca avem o mica nostalgie a celor petreceri in care distractia insemna leapsa, v-ati ascunselea, dansul si diferite joculete inventate sau pregatite de parinti. E clar ca petrecerile copiilor din ziua de azi inseamna cu totul si cu totul altceva, dar pentru noi este important acel sentiment pe care l-am trait si anume ca ne simteam ca acasa.

Credem din tot sufletul ca o petrecere de copii reusita este aceea in care copiii comunica intre ei si nu stau fiecare cu cate un dispozitiv electronic. Sa nu ne intelegeti gresit! Nu suntem impotriva tehnologiei dar consideram ca daca tot faceti un efort financiar pentru fericirea copilului Dumneavoastra, va doriti ca cel mic sa socializeze pentru ca altfel ati fi putut investi acest buget pentru cumpararea unui nou gadget tehnologic sau al unui nou joc.

blog_img5

De asemenea, curatenia si igiena sunt foarte importante pentru noi. Incercam atat cat ne permit conditiile de viata din Bucuresti sa mentinem locul de joaca cat se poate de curat.

Daca impartasiti viziunea noastra despre petrecerile pentru copii  si doriti un spatiu de petrecere cat mai curat atunci va asteptam sa descoperiti in sectiunea petreceri, propunerile noastre.

DESPRE KYP

22

Locul de joaca KYP organizeaza petreceri din 2009, anul in care noi ca familie, ne-am hotarat sa renuntam la carierele de peste 10 ani de organizatori de evenimente si concerte pentru companii si sa dedicam copiilor, energia si cunostintele din domeniu.

KYP PE FACEBOOK

INFO CONTACT

3312

Telefoane contact:
031.105.4303
0744.656.615
0744.305.373

Email: kyp.locdejoaca@yahoo.com

AdresaSos. Iancului 53, bloc 102, parter