08 dec. 2016

Animatori loc de joaca Bucuresti, animatori copii, petreceri copii, magician, iluzionist. Kyp  asigura distractia copiilor ca animator la loc de joaca in Bucuresti.

Atunci cand alegem organizarea unei petreceri, ne gandim la ce activitati vor desfasura copii in orele petrecute impreuna. Pe langa accesoriile puse la dispozitie de locul de joaca parintii pot alege sa aduca un animator la petrecerea copiilor.

Animatorul va face joculete distractive si interactive, va face modelaj de baloane si va face picturi pe fata sau pe manute. Animatori din lumea Disney, sunt pusi la dispozitie pentru petrecerile copiilor la locul de joaca Kyp.

Va oferim animatori si personaje din povesti si filme pentru copii (Elsa, Alba ca Zapada, Minnie Mouse, Mickey Mouse, Frumoasa Adormita, Bufon, Spiderman, Batman, Pirat, Clown, Printesa, Rapunzel, Cenusareasa, Jasmine, Peter Pan, TinkerBell, Scufita Rosie, Piraterita, Print, Scooby Doo, Sportacus, Wader, Little Poney) la petrecerile pentru copii organizate in spatiul nostru.

Detalii suplimentare si oferte de preturi la telefon sau prin email.